Restaurant I VEKST: Leif Eliassen (til venstre) og Trond Jensen i Aass Bryggeri, Norges eldste. Vokser på norsk eierskap og lokal tilhørighet Med Hansa Borg og Ringnes på utenlandske hender, merker Aass Bryggeri effekten av å være norsk og familieeid. Arne Kongsnes Publisert 14.06.2023 - 11:31 Sist oppdatert 14.06.2023 - 13:31 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene: Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 3 mnd 150,- 575,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 12 mnd 1875,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 1 mnd 1,- 145,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 12 mnd 1430,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her ✕ restaurant leverandører Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
Rekrutteringskampanje har økt søkertallene til restaurant- og matfag - kampanjen vant også gull i SABRE Awards
– En velfortjent anerkjennelse av et stort bransjetalent Sivert Engebretsen (27) har markert seg som en ressurssterk og resultatdrevet hotellsjef på Hotel Norge by Scandic. Nå er han kåret til «Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv» under HSMAI Awards i Oslo.
Vil ha forbud mot restaurant-krabbe Miljødirektoratet foreslår å forby import av kinaullhåndskrabben og seks andre krabbearter
Årsstudium i reiselivsledelse for studenter i hele landet Reisebransjen i Norge opplever et sterkt og økende behov for flere medarbeidere med reisefagkompetanse. Derfor åpner Fagskolen Viken, for andre år på rad, et fleksibelt gratis årsstudium i reiselivsledelse.