Annonse

Rica nidelven har fremdeles norges beste frokost

Norges beste hotellfrokost serveres på Rica Nidelven Hotel. For sjette år på rad er hotellets frokost kåret til ”Twinings Best Breakfast” – Norges beste hotellfrokost. På annenplass følger Rica Ishavshotel i Tromsø, og sikrer dobbeltseier til Rica Hotels.

Resultatet av kåringen ”Twinings Best Breakfast”, som vurderer over 400 hotellfrokoster landet rundt, er ikke til å ta feil av. Rica Nidelven Hotel har toppet kåringen de siste seks årene, og er i en klasse for seg.

– Vi var først i Norge i 2004 med kokk i buffétområdet – nå har vi fire kokker som tilbereder frokost foran gjestene, sier hotellets direktør, Bjarte Gjerde.

- Vi satser på personlig service, at våre ansatte jobber foran gjestene skaper en unik kontakt mellom kokk og frokostgjest. I tillegg har vi en stor egenproduksjon på hotellet med deilige frokostprodukter. For eksempel graver vi vår egen laks, som vi serverer med vårt hjemmelagde knekkebrød. Rica Nidelven Hotel har også egen barista tilstede under frokostserveringen.

Rica Ishavshotel i Tromsø beviser igjen at de tilhører Norgestoppen. Som ifjor, tok hotellet annenplass i konkurransen, dette er Tromsø-hotellets tredje pallplassering på like mange år.

Det er mat- og drikkeleverandøren Haugen-Gruppen, i samarbeid med te-dynastiet Twinings, som står bak den årlige frokostkåringen ”Twinings Best Breakfast”, der dommerpanelet i løpet av siste halvdel av 2010 har besøkt landets hoteller. På jakt etter Norges beste frokost har de besøkt alle hotellkjedene, i tillegg til frittstående hoteller over hele landet, totalt ca 400 hoteller. Service og produkt teller hver 50 prosent i konkurransen, og juryen legger vekt på servicekriterier som hvordan de blir tatt imot av personalet, atmosfæren, renhold, ryddighet, personlig service, smil og vennlighet. I tillegg bedømmes selve frokosten på kriterier som utvalg og kvalitet på brødmat, pålegg, varmmat, frukt og grønnsaker, varm og kald drikke, samt hvordan dette presenteres og informasjon til hotellgjestene.

Annonse
Annonse
Annonse