Restaurant

Satser på matopplevelser på justisen og tidligere bagatelle

Publisert Sist oppdatert
For to og et halvt år siden gjenåpnet i Møllergatas eldste bygård. Folk står i kø for å komme inn, men det er gjerne for å få seg en kald øl, snarere enn å teste maten.─ Driften av Justisen har stort sett gått på skinner etter åpningen, men det virker som at folk har glemt restauranten litt. Derfor ønsker vi nå å rette enda mer fokus på restauranten og har fått inn et nytt kokketeam. Med ny kokk og restaurantsjef, er vi trygge på at både mat, drikke, service og den helhetlige restaurantopplevelsen, vil holde høyt nivå, forteller eier , som sammen med har stått i bresjen for gjenåpningen av den ærverdige restauranten. Eierduoen liker å gjenreise gamle skatter, og vil til høsten være klare med enda et nytt bar- og restaurantkonsept, som tidligere huset og .Justisen Restaurant satser nå på moderne og smaksrike bistroklassikere basert på sesongbaserte norske råvarer, og henter inspirasjon og ideer fra kjøkken rundt omkring i verden for å tilføre maten det lille ekstra.Det nye kokketeamet består av restaurantsjef og kjøkkensjef – en talentfull duo med mange års erfaring og en stor lidenskap for mat, vin og gjestfrihet.Kokken Gregor Hegyi har tidligere jobbet på 3-stjerners Michelin-restauranten i San Sebastian, og på den anerkjente, franske, 2-stjerners restauranten i London, under mesterkokken . I Oslo har han jobbet på blant annet og . Restaurantsjef Lee Mannion-Gibson har vært i bransjen i over 30 år og har jobbet med kjente kokker som og , for å nevne noen. Nå er de klare for å gi gamle og nye besøkende på Justisen en suveren restaurantopplevelse.Justisen Restaurant, Bar & BakgårdJama AwalehKim SøylandBA3,BagatelleLille BLee Mannion-GibsonGregor HegyiMartin BerasateguiLe GavrocheMichel Roux JrFestningen, KolonialenTjuvholmen SjømagasinGordon Ramsey, Marco Pierre WhiteBruno Loubet
Powered by Labrador CMS