Annonse

Opplevelser

Vil bygge Vikingpark

Styreleder Terje Normann Johanssen sier til DN at det er mange som har uttrykt interesse for fornøyelsesparken, selv om selskapet Park Adventures Group foreløpig ikke har finansieringen, på 500 millioner kroner.

To store skianlegg starter sesongen til helgen

Anleggene til Skistar i Hemsedal og Trysil starter opp årets vintersesong 3. desember.

Norges Varemesse bytter navn

Stiftelsen Norges Varemesse feirer 100 år, litt forsinket, og benytter anledningen til å omdøpe messesenteret på Lillestrøm, som nå skal hete NOVA Spektrum. Det nye navnet skal gjenspeile at de tilbyr et bredt spekter av tjenester, opplevelser og møteplasser.

Forsiktig optimisme hos Fjordtours etter pandemien

Den 12 mars forsvant 90 % av markedet nærmest over natten, sier daglig leder Kristian Jørgensen i Fjordtours til Reiseliv1.

Kongeparken med rekordår etter 12 millioner i koronastøtte

Kongeparken hadde sitt beste resultat noensinne i 2020, med god hjelp av koronastøtten på 11,6 millioner kroner.

Nye MunchUtsiden har vært mye diskutert – slik ser det ut på innsiden

Skumle dager har gitt besøksboom hos Dyreparken i Kristiansand

Ikke alle synes Dyreparkens nye konsept var grotesk.

Feirer gjenåpning med nytt kunstverk i Ekebergparken

En tre meter høy fuglelignende, fargerik skulptur med navnet Forelsket fuglefontene er på plass i Ekebergparken.

Tromsø vil bli «verdens beste juleby» – lokker med nordlys og hjertevarme

Næringslivet i Tromsø vil gjøre byen til «the nr. 1 go-to destination for Christmas!» Snø, nordlys og mørketid er blant trekkplastrene de trekker fram.

Kistefos har passert 100.000 besøkende

For andre året på rad har museet oppnådd gode besøkstall før sesongen er over.

Hareide vil tilby nasjonal interrail-billett i Norge

Samferdselsdepartementet vil redegjøre mulighetene for å innføre en nasjonal togbillett tilsvarende interrail. Klimakrisen skal ha satt tankene i spinn.

Fra dag-spa til eksklusivt resort-hotell

1. juni åpnet spahotellet The Well, med 104 flotte rom og suiter. Målet er å tilby en unik kombinasjon av velvære, nytelse og selvpleie, helt fra ankomst til avreise. Og ved at The Well nå utvides med et hotell, er det nettopp tiden mellom ankomst og avreise som kan utvides.

Online-vinkurs er kommet for å bli

Mange ønsker å utdype sin kunnskap om vin, og Norsk Sommelier Utdannelse merker stor interesse for sine kurs på forskjellige nivåer. Det siste året har også vist at online- undervisning åpner nye muligheter og gir større fleksibilitet.

Havets skrekk fikk billettsystemet til å knele

Det er et stort sug etter å oppleve sjefs-piraten Kaptein Sabeltann nå når han inntar scenen igjen.

KristinspeletEn fornyet Kristin Lavransdatter

En ny versjon av «Kristinspelet» hadde premiere på Jørungard i Sel i Gudbrandsdalen lørdag kveld. Her bygges det bro fra middelalderens livsanskuelse til de eksistensielle spørsmål som vår tids mennesker tumler med.

NHO om koronasertifikatet: – Gode nyheter

NHO Reiseliv ser positivt på mulighetene det norske koronasertifikatet gir, blant annet at konferansehoteller nå kan ta imot opptil 1.000 personer.

Helseministeren bekymret for at en del planlegger utenlandsferie

Helseminister Bent Høie (H) er bekymret for økningen i salg av reiser til utlandet. Regjeringen anbefaler ikke utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige.

Europa åpner opp for turisme igjen

Europas turistindustri har ligget nede for telling, men nå skal gater, barer og attraksjoner fylles opp igjen. Helt enkelt for reisende blir det likevel ikke.

Dyreparken taper millioner på strenge tiltak i Kristiansand

Koronatiltakene i Kristiansand har ført til at Dyreparken har tapt 4 millioner kroner den første uka av nedstengningen. Og tapet kan fort doble seg.

Bjørneparken forventer besøksrekord

I Flå vagger dinosaurer rundt i full størrelse og lager merkelige lyder, riktignok i Bjørneparken. I fjor var det 92.000 som besøkte stedet. Det var ny rekord.

God sesong for Famlieparkene i sommer

Lily Country Club klar for åpning

Lily Country Club er det nye navnet på det store resortanlegget på Kløfta, som i prosjektfasen hadde navnet Miklagard Hotel. 31. mai kan de åpne dørene for gjester.

Nasjonale turiststier får 10 millioner

Derfor bok

«110 unike overnattinger i Norge»– Vi trenger hverken reise langt, lenge eller dyrt for å få opplevelser som gir minner for livet

Redaktør i Vagabond Reiselyst, Torild Moland, vil inspirere nordmenn til å oppleve eget land og tipser om 110 helt unike overnattingssteder i vårt langstrakte land.

Mat og opplevelser som øker interessen for Munch

Munch-stedene på Østlandet fortsetter samarbeidet etter 150 årsjubileet i 2013, og utvikler prosjektet videre med nye skilt, en digital kunnskapsplattform for ungdom og matopplevelser.

Vintercamping øker

Rekord for caravanmessen

Annonse
Annonse
Annonse