Annonse

Opplevelser

Hareide vil tilby nasjonal interrail-billett i Norge

Samferdselsdepartementet vil redegjøre mulighetene for å innføre en nasjonal togbillett tilsvarende interrail. Klimakrisen skal ha satt tankene i spinn.

Fra dag-spa til eksklusivt resort-hotell

1. juni åpnet spahotellet The Well, med 104 flotte rom og suiter. Målet er å tilby en unik kombinasjon av velvære, nytelse og selvpleie, helt fra ankomst til avreise. Og ved at The Well nå utvides med et hotell, er det nettopp tiden mellom ankomst og avreise som kan utvides.

Online-vinkurs er kommet for å bli

Mange ønsker å utdype sin kunnskap om vin, og Norsk Sommelier Utdannelse merker stor interesse for sine kurs på forskjellige nivåer. Det siste året har også vist at online- undervisning åpner nye muligheter og gir større fleksibilitet.

Havets skrekk fikk billettsystemet til å knele

Det er et stort sug etter å oppleve sjefs-piraten Kaptein Sabeltann nå når han inntar scenen igjen.

KristinspeletEn fornyet Kristin Lavransdatter

En ny versjon av «Kristinspelet» hadde premiere på Jørungard i Sel i Gudbrandsdalen lørdag kveld. Her bygges det bro fra middelalderens livsanskuelse til de eksistensielle spørsmål som vår tids mennesker tumler med.

NHO om koronasertifikatet: – Gode nyheter

NHO Reiseliv ser positivt på mulighetene det norske koronasertifikatet gir, blant annet at konferansehoteller nå kan ta imot opptil 1.000 personer.

Helseministeren bekymret for at en del planlegger utenlandsferie

Helseminister Bent Høie (H) er bekymret for økningen i salg av reiser til utlandet. Regjeringen anbefaler ikke utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige.

Europa åpner opp for turisme igjen

Europas turistindustri har ligget nede for telling, men nå skal gater, barer og attraksjoner fylles opp igjen. Helt enkelt for reisende blir det likevel ikke.

Dyreparken taper millioner på strenge tiltak i Kristiansand

Koronatiltakene i Kristiansand har ført til at Dyreparken har tapt 4 millioner kroner den første uka av nedstengningen. Og tapet kan fort doble seg.

Bjørneparken forventer besøksrekord

I Flå vagger dinosaurer rundt i full størrelse og lager merkelige lyder, riktignok i Bjørneparken. I fjor var det 92.000 som besøkte stedet. Det var ny rekord.

God sesong for Famlieparkene i sommer

Lily Country Club klar for åpning

Lily Country Club er det nye navnet på det store resortanlegget på Kløfta, som i prosjektfasen hadde navnet Miklagard Hotel. 31. mai kan de åpne dørene for gjester.

Nasjonale turiststier får 10 millioner

Derfor bok

«110 unike overnattinger i Norge»– Vi trenger hverken reise langt, lenge eller dyrt for å få opplevelser som gir minner for livet

Redaktør i Vagabond Reiselyst, Torild Moland, vil inspirere nordmenn til å oppleve eget land og tipser om 110 helt unike overnattingssteder i vårt langstrakte land.

Mat og opplevelser som øker interessen for Munch

Munch-stedene på Østlandet fortsetter samarbeidet etter 150 årsjubileet i 2013, og utvikler prosjektet videre med nye skilt, en digital kunnskapsplattform for ungdom og matopplevelser.

Vintercamping øker

Rekord for caravanmessen

Annonse
Annonse
Annonse