Hopp til hovedinnhold
Kjøp abonnement
HRR section links
Opplevelser
Hotell
Politikk
Reiseliv
Restaurant
Ledelse i praksis
HRR E-publications
e-avis
HRR Info links
Om oss
Mediaconnect links
Logg inn
Min side
Hotell, restaurant & opplevelse
Logg inn
X
Annonse
Annonse
Søk:
Tidligere
HRR
Annonse
Restaurant
Norsk Vinkelnerforening
Ny kåring - Årets Sommelier
Norsk Vinkelnerforening skal kåre Årets Sommelier. Med denne kåringen ønsker NVF å øke fokus på sommelierfaget og alle de dyktige sommelierene som jobber rundt i det ganske land.
Regjeringen reduserer skjenketiden
Regjeringen reduserer skjenketiden fra midnatt natt til tirsdag 23. februar, til kl. 22.00. De nye reglene vil i første omgang gjelde i to uker.
Mikronettverk for barer og restauranter
Økte omsetningen over natten
De krevende tidene for serveringsbransjen har ført til helt nye typer samarbeid mellom gamle konkurrenter. Det aller nyeste nå er «mikronettverk».
REKOM vil fortsette veksten i Norge
REKOM har på få år inntatt posisjonen som Nordens største, og en av Europas ledende bargrupperinger, med 174 utesteder i Danmark (90), Norge (33), Finland (9) og nå også UK (42).
Oslo tørrlagt i 4 måneder, mange på randen av konkurs
På en pressekonferanse 17. februar la byrådsleder Raymond Johansen frem hvilke coronatiltak som skal gjelde i Oslo fra torsdag 18. februar. Skjenkestoppen i hovedstaden videreføres.
Stor interesse for SMAK-navnebytte
Stiftelsen Norges Varemesse og NHO Reiseliv jobber for fullt med å videreutvikle det tidligere SMAK-konseptet. Nå vil de gjøre møteplassen på Lillestrøm enda større – og enda bedre.
Søker kandidater til Årets unge kokk 2021
Må modernisere norsk tradisjonsmat
Skreimølje og tang, klippfisk og vinterlagrede grønnsaker. I innsendelsesoppgaven til Årets unge kokk 2021 utfordres kandidatene til å modernisere den norske tradisjonsmaten.
Ikke nasjonal skjenkestopp likevel
Stortingsflertallet har bedt regjeringen sikre at kommuner med lavt smittetrykk skal kunne tillate alkoholservering i forbindelse med matservering, og dermed oppheve skjenkestoppen.
4 AV 10 FRYKTER KONKURS
4 av 10 bedrifter (41 prosent) som har svart på NHO Reiselivs siste medlemsundersøkelse (8.januar), frykter de vil gå konkurs som følge av corona.
Fortsatt skjenkestopp er alt for inngripende
844 barer og restauranter stengt i oslo
Pandemiens vinnere og tapere
- Situasjonen for serveringsbransjen er høydramatisk
Restaurant- eller hotellopplevelse - årets julegave
Oslo stengt iallfall til 14. desember – påfører bransjen enorme tap
Begrenser krisen med takeaway
Mange er redde for å spise ute
Et av verdens mest avanserte kaffeanlegg klart for åpning
- Mange sliter nå – både økonomisk og psykisk
46 sommelierkandidater opp til eksamen
Til tapas-vm med potetvaffel og røkelaks
Halve livet i akevittens tjeneste
Kokke- og servitørlærlinger fra asko trondheimscup til norgescup 2021
Nye oslo-restriksjoner – mange kommer til å måtte stenge
ønsker mer jakt som opplevelsesprodukt og mer vilt på menyen
økt fokus på høy håndhygiene, både blant gjester og ansatte
Christian andré pettersen tok gull i bocuse d'or europe
Bocuse d’or europe – team norway i full sving
Byrådet i oslo opphever ikke skjenkestopp og vil ikke oppfordre til å bestille julebord
Redusert julebordkapasitet
Bocuse d’or europe: "årets kokk" klar for europafinale
Skjenkestoppen ved midnatt oppheves
Juleaquavit-lansering med alternativ julemeny
Barnemenyene på norske restauranter inneholder for mye usunn mat
Norges største takpark med nyttevekster
Fortsatt tøffe tider for serveringsbransjen
Frykter flere permitteringer
Skjenkestopp ved midnatt kan føre til mer corona-smitte
Restaurant hedrer grisen med skulptur
Konkursøkning i overnatting- og servering
Redusert aktivitet og hjemmekontor rammer kantinebransjen hardt
Regjeringen med krav om bordservering av alkohol ved arrangementer
Champagneprodusentene sterkt rammet av coronapandemien
Mange land reduserer mva på både overnatting og servering, for å redde arbeidsplasser og bedrifter
Speilsalen på britannia gjenåpnet med egen caviarbar og nytt vinrom
Matkulturprisen til torill og sven erik renaa
Dobbel gull i internasjonal gin-kåring
Buffeten kommer tilbake
Bocuse d’or europe 2020: menyen klar
Britene reduserer mva på servering og overnatting til 5%
Tork med covid-19 informasjonspakke for serveringsbransjen
Mange nye restauranter satser på takeaway
Prisdryss fra nho reiseliv innkjøpskjeden
Redusert serveringsmoms vil hjelpe bransjen mest
World gin day
Kun 19% i reiselivet tror på normalsituasjon innen ett år
Redusert mva kan hindre konkursras i serveringsbransjen
Halvparten av corona-stengte serveringssteder åpner nå
Tork med informasjonspakke for riktig hygienepraksis
Bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder
Annonse
Annonse
Annonse