Annonse

Restaurant

Norsk VinkelnerforeningNy kåring - Årets Sommelier

Norsk Vinkelnerforening skal kåre Årets Sommelier. Med denne kåringen ønsker NVF å øke fokus på sommelierfaget og alle de dyktige sommelierene som jobber rundt i det ganske land.

Regjeringen reduserer skjenketiden

Regjeringen reduserer skjenketiden fra midnatt natt til tirsdag 23. februar, til kl. 22.00. De nye reglene vil i første omgang gjelde i to uker.

Mikronettverk for barer og restauranterØkte omsetningen over natten

De krevende tidene for serveringsbransjen har ført til helt nye typer samarbeid mellom gamle konkurrenter. Det aller nyeste nå er «mikronettverk».

REKOM vil fortsette veksten i Norge

REKOM har på få år inntatt posisjonen som Nordens største, og en av Europas ledende bargrupperinger, med 174 utesteder i Danmark (90), Norge (33), Finland (9) og nå også UK (42).

Oslo tørrlagt i 4 måneder, mange på randen av konkurs

På en pressekonferanse 17. februar la byrådsleder Raymond Johansen frem hvilke coronatiltak som skal gjelde i Oslo fra torsdag 18. februar. Skjenkestoppen i hovedstaden videreføres.

Stor interesse for SMAK-navnebytte

Stiftelsen Norges Varemesse og NHO Reiseliv jobber for fullt med å videreutvikle det tidligere SMAK-konseptet. Nå vil de gjøre møteplassen på Lillestrøm enda større – og enda bedre.

Søker kandidater til Årets unge kokk 2021 Må modernisere norsk tradisjonsmat

Skreimølje og tang, klippfisk og vinterlagrede grønnsaker. I innsendelsesoppgaven til Årets unge kokk 2021 utfordres kandidatene til å modernisere den norske tradisjonsmaten.

Ikke nasjonal skjenkestopp likevel

Stortingsflertallet har bedt regjeringen sikre at kommuner med lavt smittetrykk skal kunne tillate alkoholservering i forbindelse med matservering, og dermed oppheve skjenkestoppen.

4 AV 10 FRYKTER KONKURS

4 av 10 bedrifter (41 prosent) som har svart på NHO Reiselivs siste medlemsundersøkelse (8.januar), frykter de vil gå konkurs som følge av corona.

Fortsatt skjenkestopp er alt for inngripende

844 barer og restauranter stengt i oslo

Pandemiens vinnere og tapere

- Situasjonen for serveringsbransjen er høydramatisk

Restaurant- eller hotellopplevelse - årets julegave

Oslo stengt iallfall til 14. desember – påfører bransjen enorme tap

Begrenser krisen med takeaway

Mange er redde for å spise ute

Et av verdens mest avanserte kaffeanlegg klart for åpning

- Mange sliter nå – både økonomisk og psykisk

46 sommelierkandidater opp til eksamen

Til tapas-vm med potetvaffel og røkelaks

Halve livet i akevittens tjeneste

Kokke- og servitørlærlinger fra asko trondheimscup til norgescup 2021

Nye oslo-restriksjoner – mange kommer til å måtte stenge

ønsker mer jakt som opplevelsesprodukt og mer vilt på menyen

økt fokus på høy håndhygiene, både blant gjester og ansatte

Christian andré pettersen tok gull i bocuse d'or europe

Bocuse d’or europe – team norway i full sving

Byrådet i oslo opphever ikke skjenkestopp og vil ikke oppfordre til å bestille julebord

Redusert julebordkapasitet

Bocuse d’or europe: "årets kokk" klar for europafinale

Skjenkestoppen ved midnatt oppheves

Juleaquavit-lansering med alternativ julemeny

Barnemenyene på norske restauranter inneholder for mye usunn mat

Norges største takpark med nyttevekster

Fortsatt tøffe tider for serveringsbransjen

Frykter flere permitteringer

Skjenkestopp ved midnatt kan føre til mer corona-smitte

Restaurant hedrer grisen med skulptur

Konkursøkning i overnatting- og servering

Redusert aktivitet og hjemmekontor rammer kantinebransjen hardt

Regjeringen med krav om bordservering av alkohol ved arrangementer

Champagneprodusentene sterkt rammet av coronapandemien

Mange land reduserer mva på både overnatting og servering, for å redde arbeidsplasser og bedrifter

Speilsalen på britannia gjenåpnet med egen caviarbar og nytt vinrom

Matkulturprisen til torill og sven erik renaa

Dobbel gull i internasjonal gin-kåring

Buffeten kommer tilbake

Bocuse d’or europe 2020: menyen klar

Britene reduserer mva på servering og overnatting til 5%

Tork med covid-19 informasjonspakke for serveringsbransjen

Mange nye restauranter satser på takeaway

Prisdryss fra nho reiseliv innkjøpskjeden

Redusert serveringsmoms vil hjelpe bransjen mest

World gin day

Kun 19% i reiselivet tror på normalsituasjon innen ett år

Redusert mva kan hindre konkursras i serveringsbransjen

Halvparten av corona-stengte serveringssteder åpner nå

Tork med informasjonspakke for riktig hygienepraksis

Bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder

Annonse
Annonse
Annonse