Annonse

The fjords satser stort på nullutslipps cruise på oslofjorden

The Fjords har bestilt sitt tredje hyperavanserte cruisefartøy. Båten skal leveres fra verftet, Brødrene Aa i Hyen i juli 2019, og skal ha Oslo som hjemmehavn. Det satses spesielt på møter, events og selskaper på fjorden. Dette blir den første elektrisk drevne sightseeingbåten på Oslofjorden og operatører i møte- og eventbransjen har store forventninger til å få et slikt nullutslipps-tilbud, og mener markedet vil ta imot det med åpne armer. Det passer også godt at Oslo skal være europeisk miljøhovedstad i 2019.

Fra nå og til slutten av april neste år, har The Fjords flyttet sin "Vision of the Fjords" til Oslo. I samarbeid med Fursetgruppen, tilbys fartøyet til selskaper og arrangementer for opptil 400 gjester.

- Vinteren er et spennende satsingsområde vi har stor tro på, vi har derfor flyttet "Vision of The Fjords" til Oslo nå i vinter for å gi nye tilbud til både bedrifts- og reiselivsmarkedet. I tillegg skaper vi nå helårsarbeidsplasser for våre ansatte, som er en viktig del av den bærekraftige utviklingen, sier Rolf A. Sandvik, daglig leder i The Fjords,

Frem til jul er det også lagt opp cruise til Julehuset  i Drøbak, to ganger i uken. På nyåret er det faste fjordcruise to dager i uken, ellers er det muligheter for å leie den til arrangementer, med eller uten fjordcruise.

Med hybrid-fartøyet “Vision of The Fjords”, satte reiselivsselskapet Flåm AS en helt ny standard, både på design og teknologi, for sightseeingbåter. Fartøyet er laget for å gi maksimal opplevelse for turistene, uansett vær. Nybygget, som skal settes inn på Oslofjorden neste år, får helelektrisk fremdrift, i likhet med "Future of the Fjords", som ble levert tidligere iår. Regjeringen bidrar med NOK 22,7 millioner til prosjektet.

The Fjords eies av Flåm AS og Fjord 1. Flåm AS tilrettelegger reiser og opplevelser i Flåm og omegn. Fjord1 AS er det største fergeselskapet i Norge.

Annonse
Annonse
Annonse