Annonse

Thon hotel cecil nyoppusset

– Nyoppussede Thon Hotel Cecil i Stortingsgata i Oslo har fått ny design og flere rom.
– Thon Hotel Cecil tilbyr nå 156 nyoppussede gjesterom. Hotellet har fått et flott nytt treningsrom og en lekker lounge i toppetasjen, med utsikt mot Stortinget og Karl Johan. Spisesalen er utvidet og renovert, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.
Thon Hotel Cecil har en av de beste beliggenhetene i byen. Mange av de nye værelsene har flott utsikt.

– Vi er kjempefornøyd med renoveringen og utvidelsen av Thon Hotel Cecil. Spisesalen har fått en åpen kjøkkenløsning ut mot atriet. Vår nyansatte kjøkkensjef lager en lekker og velsmakende frokostbuffet. Vi serverer nå kveldsmat, dette er inkludert i prisen. Dermed blir vi enda mer attraktive for forretningsreisende og turister som vil spise på hotellet, sier hotelldirektør Ole Fiske Eidslott.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på våre veganske frokostretter og hjemmelagde syltetøy. Til kveldsmat har vi hjemmelagde supper og gryteretter med spennende tilbehør, og små desserter. Hver mandag kveld har vi Meatless Monday og tryller frem forskjellige vegetarretter med drømmesmaker, sier kjøkkensjef Fredrik Aarnes.

Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Annonse
Annonse
Annonse