Annonse

To oslo-hoteller blant nord-europas absolutt beste

To Oslo-hoteller er blitt stemt frem som noen av de beste hotellene i Nord-Europa av Condé Nast Travelers lesere i 2018 Readers' Choice Awards.

Hotel Continental er kåret til det 3. beste hotellet i Nord-Europa , The Thief er kåret til det fjerde beste. Hotel Continental er også stemt frem til det 40. beste i verden, på Condé Nasts liste over verdens 50 beste hoteller. I vurderingen av Hotel Continental heter det bl.a. at hotellet er "High-end comfort with elegance".

Denne årlige, prestisjefylte kåring henger høyt. - Vi er kjempeglade for å ha kommet med på listene til Condé Nast Traveler, og vi er stolte over at våre dyktige medarbeidere, unike historie og ikke minst de store investeringene i totalrenoveringen av hotellet, har satt søkelyset på Hotel Continental, sier markedsdirektør Janine Medhus Dickens.

To tyske hoteller, velrenommerte Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten i Hamburg og relativt nye Das Stube i Berlin, kommer på henholdsvis første og annenplass blant Nord-Europas beste hoteller, der altså Hotel Continental kommer på tredjeplass og the Thief på fjerde.

På listen over de som er stemt frem til å være verdens 50 beste, kom La Mamouhia i Marrakech på førsteplass. Beste europeiske hotell var Baur au Lac i Zürich, på åttendeplass.

Condé Nast Traveler er et eksklusivt amerikansk livsstils reisemagasin, som utgis av Condé Nast. Magasinet spesialiserer seg på reportasjer om luksusreiser, anmeldelser av luksushoteller, produkter og tjenester.

www.cntraveler.com/gallery/the-best-hotels-in-the-world

Top Hotels in Northern Europe: Readers' Choice Awards 2018

www.cntraveler.com/readers-choice-awards/europe/northern-europe-top-hotels

Annonse
Annonse
Annonse