Annonse

Viking jupiter-dåp i oslo kansellert

Viking Cruises har kansellert den store dåpsseremonien for Viking Jupiter i Oslo 6.juni, der Sissel Kyrkjebø skulle være skipets gudmor. Kanselleringen kommer ifølge rederiet fordi et av Viking Cruises’ elvecruiseskip var involvert i skipskollisjonen i Budapest sist weekend.

I forbindelse med dåpen skulle det avholdes en gallamiddag ombord, med bl.a. underholdning av pop-gruppen a-ha og den verdenskjente tenoren Andrea Bocelli. Nå avholdes isteden en enklere dåpsseremoni i Oslo.

Viking Jupiter ble levert fra Fincantieri-veftet i Ancona, i Italia i februar. Iår skal Viking Jupiter seile i Middelhavet og i norske og skandinaviske farvann.

Viking Jupiter er vårt sjette havgående cruiseskip på kun fire år, et klart tegn på den positive responsen det har vært på vår form for havcruise. Vi er annerledes fordi vi fokuserer på destinasjonene, det setter gjestene pris på, sier Torstein Hagen, gründer av Viking Cruises.

Viking Jupiter er på 47.800 tonn og har 465 kabiner med plass til 930 gjester. Viking Cruises har bestilt ytterligere ti havgående cruiseskip for levering fra 2021, de kommer dermed til å ha en flåte på 16 skip i 2027.

 

Annonse
Annonse
Annonse