Restaurant
Vinnerne i yrkes-nm for kokk-, servitør- og resepsjonsfag
350 lærlinger og unge faglærte fra 30 yrker har deltatt i årets Yrkes-NM, som ble arrangert på kongress- og messesenteret utenfor Oslo fra onsdag til fredag denne uken. Det var ca. 18.000 ungdommer innom utdanningsmessen, som ble arrangert samme sted, og mange var interessert i hva våre yrker kan by på av jobbmuligheter.Her er vinnerne i kokk-, servitør- og resepsjonsfag:Kokkene fikk i å oppgave å lage en forrett og en hovedrett på halvannen time. De ble tildelt en «mystery basket» med norske råvarer med internasjonal «touch».Oppgavene var «boxing» av bord, bretting av servietter, vinlukting, brennevinslukting, transjering av appelsin og ost, bar, flambering av Crepe Suzette, tartar og dekantering av vin.Oppgaven for resepsjonistene knyttet seg til teori, rollespill innsjekk og utsjekk, klagebehandling, turistinformasjon, nødsituasjon og gjestebehandling.– Yrkes-NM er en flott arena for lærlinger og faglærte. Her får de mulighet til å utfordre seg selv, bli kjent med andre faginteresserte, og samtidig er det en anledning til å lære noe fra hverandre. Konkurransen er et resultat av samarbeid på tvers, mellom bransje, leverandører og skoleverket. Vi er takknemlig for alle som stilte opp for oss i anledning Yrkes-NM, sier , kommunikasjons- og kompetanserådgiver med ansvar for konkurranser og rekruttering i .Vinnerne i kokk-, servitør- og resepsjonsfag skal representere Norge i Yrkes-EM i 2020.
X Meeting Point NorwayKokk
- Aron Espeland, Vaaghals i Oslo.
- Oskar Bergesen, Brasserie Blanche i Oslo
- Oline Østebø Mæland, Restaurant Kommandanten i Trøndelag
Servitør
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP