
Italiensk, vegansk og økologisk
Gruppo Italiano Vini (GIV) er Italias største vinselskap, de eier 15 kjente vinprodusenter i noen av landets beste vinområder. Porteføljen er derfor svært omfattende, både når det gjelder vintyper og kvalitetsnivå.
GIV har definert en ny produksjonsmodell basert på bærekraftig vindyrking, som involverer systemer i samsvar med prinsippet om miljømessig bærekraft, inkludert bruk fra alternative energikilder, resirkulering av vann til vanning, reduksjon av jordbehandling og overvåking av klimadata.
I deres serie med vegan og økologisk serftifiserte #BIO-viner, er #BIO Valpolicella nå på det norske marked. Rubinrød farve, aroma av røde bær, moreller og kirsebær. Smaken er fruktig, bløt med mye smak av røde bær. Håndplukkede økologiske druer fra vinmarker som ligger i Valpolicella. Tradisjonell vinifikasjon med 8-10 dagers fermentering. Temperaturkontrollert gjæring på ståltanker. Passer godt til lyst kjøtt, lette pasta- og fiskeretter og ost.
#BIO Valpolicella
Druer: Corvina, Rondinella og Corvione
V-pris: 159,90
Importør: Haugen-Gruppen