Vinnytt

Klippfiskakevitt

Publisert Sist oppdatert

Dagens klippfiskhåndverk går helt tilbake til 1600-tallet. Ved siden av å være en svært viktig eksportvare for Norge, blir klippfisk stadig mer vanlig, også i norske husholdninger. Atlungstad Håndverksdestilleri vil hedre den norske klippfisken ved å lage en akevitt som skal passer til de tradisjonelle klippfiskrettene.

Atlungstad Klippfisk Aquavit er utviklet i samarbeid med klippfiskprodusenten Dybvik, som feirer 100-års jubileum i 2023. Akevitten er signert destillatør Halvor Heuch.

Blek gylden farve. Smaken er relativt mild, selv om den holder 38 prosent. Dempet aroma, behagelig smak. Akevitten er smaksatt med karve, fennikel og paradiskorn og har også toner av toner av persille, sitrus, samt noe portvin.

Klippfisk Aquavit

  • Produsent: Atlungstad Håndverksdestilleri

  • V-pris: NOK 419,90

Powered by Labrador CMS