Mye vin for pengene

Cono Sur Vineyards & Winery ble grunnlagt i 1993, med en visjon om å produsere enestående, uttrykksfulle og innovative viner, som formidler ånden fra den nye verden. Cono Sur har utvidet grensene når det kommer til vindyrking og vinproduksjon i Chile, de har blant annet introdusert lite kjente druetyper til landet og var den første vingården i Syd-Amerika som tok i bruk syntetiske korker.

Det handler også om å finne de rette dalene og vingårdene, for så å sette de rette druene til det rette terroiret. Cono Sur mener de har bevist at produksjon av vin av høy kvalitet, kan gå hånd i hånd med miljøvennlig praksis, som etterleves på alle deres vingårder.

VCT Norway tar inn en rekke viner fra Cono Sur i Norge, blant annet:

Cono Sur Bicicleta Reserva Syrah 2021. Mørk kirsebærfarve. Fruktig, krydret aroma. Saftig og fruktig smak med mørke bær, urter og lakris. Velbalansert og fyldig. Bløte tanniner. Mye vin for pengene. Passer godt til rødt kjøtt, ost og krydret mat.

Cono Sur Bicicleta Gewürztraminer 2023 har litt krydret aroma, toner av pære og tropisk frukt, innslag av rose, hvit pepper og urt. Smaken er ung og fruktig, preg av pære og litchi, innslag av krydder og litt sitrus. Perfekt til asiatisk inspirerte retter, hvitt kjøtt og fisk. Passer også godt til ost.

Cono Sur Bicicleta Reserva Syrah 2021

Druer: 85% Syrah, 5% Carménère, 5% Cabernet Sauvignon, 3% Malbec, 2% Aspiran Noir

V-pris: NOK 114,90

Powered by Labrador CMS