-
Suksess for sunnere mat på farten
Kan mat på farten bli mer bærekraftig? Ja, mener Hanne-Lene Dahlgren og Narvesen. Til våren lanserer de nye retter i sin bærekraftserie.
-
Biter over stadig mer
Bolleeksperten Bit solgte 5 millioner boller i fjor og økte omsetningen til en kvart milliard. Nylig åpnet de nytt utsalgssted på Nationaltheatret stasjon – og snart vil de også friste alle som skal fly innenriks fra Oslo Lufthavn.
-
Årets nyheter fra Diplom-Is
En helt ny og innovativ krone-is med teknologi ingen norske isdisker har sett før, en etterspurt klassiker, og to tradisjonsrike folkefavoritter i ett. Årets isnyheter fra Diplom-Is byr på innovasjon, gjensynsglede, og spennende smakskombinasjoner.
-
Gatorade tar sats i Norge!
Den originale sportsdrikken fra 1965, kjent som verdens største sportsdrikkmerke, lanseres nå i to nye smaker. Det blir også første gang det lanseres en sukkerfri variant av Gatorade i det norske markedet. Som en del av satsningen har Gatorade inngått et samarbeid med Holmenkollen Skifestival.
-
Kiosker og bensinstasjoner spiller helten i ny Warholm-film
2. desember går pantesystemet Infinitum ut med en landsdekkende informasjonskampanje med selveste Karsten Warholm i spissen. Kampanjens budskap er at forbrukere kan pante også på kiosker, bensinstasjoner og andre utsalgssteder av pant.
-
Bollene er uskyldige
Selger du boller på en norsk bensinstasjon, er det mer sannsynlig at deigemnet er laget i Lier enn at det ikke er det. – Særlig hvis den er god. Vi lager gode boller i Lier, sier Fredrik Gruffman i Lantmännen Unibake.
-
Liten vits i å trekke ut kontakten
Enkelte kjøpmenn drar ut stikkontakten til drikkevarekjølen når de slukker lyset i butikken og går for dagen. Det sparer man fint lite på, ifølge en fersk undersøkelse fra Liberty Now.
-
Har egen reisebussmeny
I år er første år etter Covid-19 at turistbussene virkelig har vært tilbake på Mortens Kro.
-
McDonald’s Mandalskrysset med døgnåpen drift
-
Burger King åpnet ny restaurant i Drammen
– Vi har gledet oss lenge til å komme i gang, så det var stor stas å endelig få åpne dørene, sier Stian Chan, driftssjef i Burger King. Restauranten ligger i første etasje i CC Drammen.

Biter over stadig mer
Bolleeksperten Bit solgte 5 millioner boller i fjor og økte omsetningen til en kvart milliard. Nylig åpnet de nytt utsalgssted på Nationaltheatret stasjon – og snart vil de også friste alle som skal fly innenriks fra Oslo Lufthavn.
Annonse